torstai 2. joulukuuta 2010

Villi Pohjola

Ammiaispöydässä istuessamme vilkaisin ulos ja ikkunasta sisään katsoi peura. Tai ei ihan sisään, koska keittiö on sen verran korkealla, mutta ikkunasta sisälle. Havaitsi varmaan liikettä niin alkoi tarkkailla. Oli eksynyt laumasta pihaamme koiria varten aitaan tehdystä aukosta. Näin pikaiseen muun lauman metsässä. Tämä eksynyt kaveri yritti mennä tontin nurkassa olevien suurien kuusien sekaan, hypätä aidan yli (onneksi itseään loukkaamatta). hain Neiti Jiin syliini kuistille peuraa katselemaan. Onneksi se löysi kuitenkin suhteellisen pian tiensä aidan raosta metsään.
(Kuvassa näkyy hienosti myllerretty maa. Tosin PALJON kivemman näköinen lumipeitteessä kuin ilman.)

Tässä on myös ihmetelty jo esiteltyä lumiukkoa ja sen ihmeellistä nuupahtamista. Aika ihmeellisesti tuo pää pysyy vielä menossa mukana.

Käsitöitä on jonkun verran tullut tehtyä. Neiti Jiille aiemmin Novitan Crystalista kutomani säärystimet eivät olleet oikein hyvät, joten purin ne ja kudoin uudet. Ehkä näitä voisi ennemminkin kutsua nilkan lämmittimiksi, koska niiden tarkoitus on olla nilkkuritalvikenkien varren päällä ja siitä jonkun verran ylöspäin.
 Juuri valmistui myös kahdelle koiralle (parson ja bokseri) manttelit. Tuo violetti ulkoilukangas. jota käytin bokserin takkiin, on aikas kivaa kangasta. Pinta jännästi hohtaa ja taittaa väriä olematta mikään kiiltävä. Ehkä hiukkasen helmiäinen voisi olla kuvaavin. Eurokankaasta 12,50 € metri.


Ottaa päähän, kun en ole saanut valmiiksi tytöille tekemääni joulukalenteria :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti