tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuosi vaihtui Ranskassa

Kovin monessa blogissa näyttää olevan menneen vuoden kuvakertauksia. Mietin, että olisiko pitänyt kanssa. On kaikkea uuttakin niin paljon, ettei sitä viiti vanhaa kerrata :)

Laitetaan ensimmäisenä vuoden uusin ISO juttu. Isännän sisko pyöräytti juuri pojan :) Siis 20 min sitten. Jeiii!!!

Yllätin isännän joululahjaksi pienellä get-awayllä ihan kaksin. Lähdimme Ranskaan ottamaan vastaan uusi vuosi. Kävimme pyörähtämässä Genevessä Sveitsin puolella, todella symppiksessä Annecyn pikkukaupungissa Ranskan puolella ja tullessa oli pitkä vaihto Frankfurtissa, niin käytiin tsekkamassa sekin. Karmea paikka! Uuden vuoden päivänä siellä oli katukuvassa roskia, raketinjämiä, narkkareita, ihme hiippareita röökillä joka kulmassa ja seksibaareja auki, mutta ei juuri muuta. Pienen kävelyn jälkeen totesimme, että vietetäänkin päivä lentokentällä. Frankfurt sikseen.
Geneve järven suihkulähde

Kävimme Sveitsin puolella pienellä viinitilalla idyllisessä Choully-kylässä. Koputtelimme vaan viinitilan oveen ja pian tuli mukavan oloinen noin 35 v mies, tilan isäntä, maistattamaan viinejä. Minusta tuntui, että tungemme toisten kotiin, mutta kun tuo tuolla on tapana, niin vastaanotto oli sen mukainen. Ystävällinen ja meille uhrattiin aikaa.
 Annecyssa pidin eniten siitä, että historia ja nykyaika kulkivat käsi kädessä. Tämä Ranskan Venetsiakikin kutsuttu pikkukaupunki tarjosi nähtäväksi vanhan joessa olevan vankilan, linnan, vanhoissa rakennuksissa symppiksiä pikkukauppoja ja nykyaikaiset liikkeet toisaalla.
Nimen perusteella tilasin, sattuikin olemaan toosi hyvää punkkua.
 Unisex vessa.
Hirmuisesti ei tullut shopattua, isäntä kun ei kaupoissa juoksemisesta pidä ja tämä oli hänelle ja hänen mieltymystensä mukaan ohjelmakin.
Sisustuslehtiä piti ostaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti