sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kauppaterapiaa?

Isäntä oli perjantain kokonaan pois, yötä myöten ja minä ajattelin lähteä viettämään tyttöjen päivää lasten kanssa kauppakeskukseen. Laitettiin tukat siististi ja siistimmät vaatteet päälle (kuin perus ulkoilukamat) ja lähdettiin. Ensimmäinen riita tuli ensimmäisessä kaupassa :) Menimme Accessorizeen ja siellä oli viimeiset tavarat hyllyllä. Menevät kurjat sulkemaan kaikki Suomen Accessorizet :( Sieltä on mamma saanut monet kivat korut, asusteet sun muut ja eräätkin tyttöjen kaverisynttärilahjat jne. No, Neiti 6 v osti omilla rahoillaan ison kasan sormuksia. Sellaisen setin. Neiti 4 v olisi halunnut kultaiset korkkarit. Kun mamma oli niin julma, ettei lähtenyt näitä korkkareita ostaman (joo, ainahan puoleen hintaan olevat juhlakengät voisivat olla jopa ok ostos, mutta en nyt kuitenkaan lämmennyt niille). Ehdotin muutaman korun vaihtoehtoina. "Mulle ei käy". Olkoot ilman jos ei kelpaa. Kummasti yksi mamman ehdottomana sormussetti kelpasikin. Sitten menimme etsimään mammalle jotain kivaa. Sovitustila oli onneksi muutoin tyhjä, kun menimme. 1 v konttailee verhojen alta (osaa toki kävellä, mutta tässä oli se hauska juttu just silloin) ja 4 v leikkii piilosta, 6 v on makutuomarina. 4 veellä meiinaa mennä hiukan villiksi ja pitää tiukemmin jo käskeä rauhottumaan. Kassalla ollessani 1v istuu jonkin sukkakorin alla ja suuttuu tietty, kun pitää pois tulla.
Laitoin Neiti 1 veelle omastani tiplun jädeä kuppiin ja niin sitä vedetään kuin vanha konkari konsanaan.
Vien jengin jätskille ja kertaan ennakkoon "mihinkään ette koske" kun ollaan menossa Emotioniin seuraavaksi. Siellä tietty on kaikkea ihanaa ja tungos. Ei löydy kulmienvärjäysväriä, mutta kaikkea muuta. Sitten alkaa mamma olla ihan valmis kotiin. Flunssa pukkaa ja kaikki ovat väsyneitä. Oliko rentouttavaa? Ainakin sain uudet pöksyt ja pari paitaa, jotka pääsivät heti eilen käyttöön koiranäyttelyreissulle. :)
Mun uudet jutut.
Oikeasti meidät lapset osaavat käyttäytyä aika kivasti ja liikutaan paljon kaikkialla. Hiukka oli väsymystä itse kullakin ilmassa.

Olin eilen taas kuvattavana. Kuvia näytille, kun kuvaaja ehtii ne läpi käydä. Muutama ihan kivan oloinen kuva luvassa! Tykkään ihan hirmuisesti syksyn väreistä. Harmi vain kun eilen ei ollut sellaista ihanaa auringon paistetta.
Kuva minusta ja staffistamme viime syksyltä. Näkyy, että ei ollut synnytyksestä kauaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti