torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaiseen joulu loppuu

Ja ennen kuin se loppuu, niin esittelen vihdoin jouluksi tekemiäni juttuja. Lahjaksi menivät kaikki.
Mamin pieni rakas Kirppunen, aurinkolapsi.
Joululomalla Pohjanmaalla ollessamme pelasimme äitini luona Scrabblea ja kun jyvälle pääsi, niin koukkuunhan sitä jäi. Kotiinkin se piti saada jo vuoden vaihteeksi. Kolmas kauppa piti hyllyllään yhtä kappaletta juuri meille muuttoa odottamassa :) Eilen nautittiin isännän kanssa jääkaapista pois St Brendans. Ihan sillä, kun iso litteä pullo vie paljon tilaa. Aloin olla omasta mielestäni jo tosi hyvää seuraa :) Harmitti vain, kun en keksinyt sopvaa C-sanaa.
Tänään olin reipas. Kävin ensin  kaikkien koirien kanssa lenkillä. Sitten vielä pentukoiran kanssa erikseen ja samalla vähän treenailtiin juttuja. Kokkasin ruuan (isäntä ja grandad tekivät alakerran varastossa remppaa, ehkä saamme sen pian käyttöön. Jee!), pyykit, tein palapelejä Neiti Jiin kanssa, lasten kanssa pulkkamäkeen kävellen, koiran trimmaus, vähän siivousta ja sitten kerkiääkin tulla koneelle suihkun raikkaana lampaanvilla peittoon kääriytyneenä kun lapsetkin nukkuvat. Puuttuu vain joku lämmin juoma, jota en nyt vain viitsi nousta hakemaan :D Elämän pieniä iloja kun istuu tällaisen päivän jälkeen rauhassa sohvalla.

1 kommentti:

  1. Olit käynyt "kylässä" ja seurasin johtolankoja tänne :). Hienoja käsitöitä!Varmasti saajat olivat mielissään :). Miten suloinen Kirppunen ;)! Meilläkin vuosia sitten ostettu Scrabble (engl.kielinen), pitääkin kaivella se esille=Kiitos vinkistä ;). Se on kiva peli ja koukuttava! Huh, olet ollut sangen toimelias!

    Mulla tässä surffaillessa lämmintä glögiä :),tekee hyvää kutiavalle kurkulle!

    Lopppiaisen jatkoa ja kivaa perjantaita!

    t.Minna :)

    VastaaPoista