perjantai 28. tammikuuta 2011

It's alive!

Lähinnä siis itseäni tarkoittaen. Tai tätä blogia :)

Viikko sitten olimme koko perhe hirmuisessa vatsataudissa. Ensin aloitti oksentamisen Neiti J, päivä taukoa, minä perässä, sitten Kirppunen ja viimeisenä isäntä. Kirppunen oksensi parin tunnin sisään kuusi kertaa ja aika rajusti. Siinä pitelin sitä yötä vasten sylissä sohvalla ja tähtäilin oksennuksia lattialle. Isäntä tuli siivoamaan ja samalla töynsin lapsen hänelle käteen ja juoksin itse hurlailemaan pyttyyn. Kun sieltä pääsin, iski isäntä vauvan minulle käteen ja juoksi itse. Tässä vaiheessa onneksi Neiti J nukkui. Oli jo pakko ihan suunnitelmat kehittää, jos sattuu meille yhtäaikaa vessan tarve ja vessoja on vain yksi. Huah...

 Kirpparille pääsin pitkästä aikaa ja ihan kivan setin löysin!


Abercrombien laukku 15 € (en ole ihan varma aitoudesta, kaikin puolin uudenveroinen on ja siisti, oli sitten aito tai ei).


Neiti J:lle Legon valkoinen tunika 3 € (tosi hyvässä kunnossa!) ja Nextin kelta-harmaa-punainen mekko 4,50 €.Kinderitin pellavainen mekko ja hattu Kirppuselle 5 € (ihan priimaa tämäkin) ja Ellen trikoinen kesämekko (siisti, huomaa, että on vähän käytetty) 2 €. Kolme rullaa kapeaa satiininauhaa 1,30 € koko rulla.

Viime sunnuntaina pääsin nauttimaan vapaapäivästä. Lähdin aamupalan jälkeenajelemaan ystäväni luokse. Siellä pääsin nauttimaan rakkaasta harrastuksestani:

Hienosti rikkoo asukokoinaisuuttani punainen villakypärälakki. Olin varannut pipon kypärän alle, mutta tuo villalakki houkutteli kyllä ominaisuuksiltaan tavallista pipoa huomattavasti enemmän. Kukapa sitä metsäteillä pikkupitäjässä asuja kattelee... Ostin tuona Jack Wolfskinin takin alkutalvesta ja olen siihen ihan rakastunut. Oli se kallis, mutta on se hyväkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti