torstai 20. lokakuuta 2011

Tuoleja huutonetistä ja ompeluksia

Löysin kaksi tällaista 40-50-luvun taitteen tuolia huutiksesta. En kyllä tiedä mihin ne laitan ja vähän tiell pyörivät :D Ajattelin uudelleen verhoilua, vaikka ovatkin moitteettomassa kunnossa. Ainoa ikävä puoli on haju. Vaikka asunto, josta tuolit noudin oli siisti eikähaissut tupakalle, niin nämä tuolit kyllä haisevat. Tuuletus ei auttanut. Nyt niiden päällä on soodaa (Marttojen vinkki, näkyy kuvastakin) ja se pitäisi imuroida pois. Jos lähtee haju, niin käyn hakemassa kunnon säästöpakkauksen ja päälystän ne alakerrassa kunnolla soodalla. Parista kaupasta olen koittanut etsiä Fabrezeä, mutta ei löydy.
 Ompelukone on surrannut. Tässä pari jo eteenpäin lähtenyttä patalappua:
Noissa on aplikaatioiden päälle käsin ommeltu "tea" sanat, tea-kyltin reunat ja höyrykiehkurat. Näitä on tulossa lisääkin ei kuosisilla kankailla. Ovat suhteellisen hitaita tehdä kun on tuota käsinompelua sen verran.
Eräs ihana tuttava toi meille "myöhästyneenä häälahjana" ihanan tyynyn. Juuri oikea rotu ja oikean maan lippu :D
Muuten meidän arki rullaa tasaisesti eteenpäin. Aamukampa töihin menon suhteen vähenee hurjaa vauhtia. Reilu kuukausi vielä/enää aikaa isoon elämänmuutokseen. Jännityksellä ja kauhulla odotan arkea, jossa elämä pyörii "lapset hoitoon-töihin-kauppaan-lapset hoidosta-ruoka-lenkki-lapset nukkumaan-sama uudestaan"-rutiinin ympärillä. Ainakin rahaa on sitten (ehkä) enemmän käytössä kuin kotiäitinä. Muutama ostokohde jo valmiiksi katsottuna :D Töihin menoa ennen on vielä paljon tapahtumia.Mm. paikallisten kotiäitien perinteinen pikkujouluristeily reilun viikon päästä, Open House -käsitöiden myyntitapahtuma kuukauden päästä jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti