lauantai 19. marraskuuta 2011

Naisten iltamat

Pidin eilen naisten iltamat Me&I -ja PXC-alusasukutsujen muodossa. Haudutin omaa glögiä ja korkkasin muutenkin joulun. Ostin uudet valot ulos. Ostin sellaista havuvaloköynnöstä  ja kieputin kuistin kaiteen ympärille. Torttuja leivoin. Ajan puutteen vuoksi piaprit ostin valmiina. Ystäväni A toi New Yorkista ihanan jouluisen tuoksukynttilän, jonka sydän ritiseen ja poksuu hauskasti plaessaan. Vähän niinkuin takkatuli  mutta ei kuiteskaan.
 Me&I syksyn mallistosta olen jo ostanut oikeastaan sen mitä halusin. Tytöille sukkia, alushousuja ja zebra-mekon ostin Kirppuselle. Olisin ostanut puputunikan, mutta koot olivat loppuneet. Yli 8 vieraan kutsujen emännän lahjaksi otin legginsit. PXC-mallistosta tilasin jo tutut liivit ja housut eri kuosilla.

Tänään oli ystäväpariskunta saunailtaa viettämässä. Juuri lähtivät kotiin ja jotenkin saman tien jumituin koneelle tänne blogimaailmaan, vaikka järkevämpää olisi mennä nukkumaan, että jaksaa huomiset babyshowerit. tai ne kyllä jaksaa, mutta leipoa niihin ensiin :) Ihanaa, kälylle on tulossa poikavauva. Laskettuaika on 23.12.
Mun suosikkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti