perjantai 16. heinäkuuta 2010

Hellepäivien käsitöitä

Ei sitä koneella ole joutanut istua. Puhelimen kautta tarkistanut mailit ja muut pikaiset, mutta en tätä "pääkonetta" ole joutanut avata ja tämän äärellä istua. Kun lapset ovat nukkuneet päikkäreitään, olen istunut terassilla ja tehnyt käsitöitä. Välillä Kirppunen on ollut pöydällä sitterissä seukkaamassa mamin kanssa kun mami on ommellut. Tässä jotain ihan valmiiksi saatua:
Tämä tuli Kirppusen vaatekaapin nuppiin.
Kesäkuumalla jätskit ovat poikaa :)
Tämän sisällä on kulkunen. Näitä on tarkoitus tehdä lisääkin sellaisiksi sarjoiksi. Tässä nyt yksi huonon valaistuksen kanssa kuvattuna.

Keskeneräisistä tekeleistä en vielä kuvia napsinut. Niitä sitten lisää kun ovat ihan täysin valmiita. Kävin tänään ostamassa Eurokankaasta pussillisen matskuja. Aikomuksena on tehdä uusimamssa Käsityökerho-lehdessä ollut piknikpeitto ja eväspussi ystäväpariskunnalle häälahjaksi. He ovat sellainen 75 % amerikkalainen ja 25 % suomalainen pariskunta, joka asuu Ameriikan mantereella. Tyyli siis suomimökkimäinen. Kuvia kunhan valmistuu. Tilasin taas Fabricwormistä lisää kankaita. Pää täynnä taas ideoita, mitä niistä ihanuuksista tehdä (kun se sopiva rako löytyy). Isäntä jää kesälomalle, joten ehdin ainakin häälahjat ja tuliaiset ommella. Viemisiä lähtee englantiin sukulaisille ja kavereille kun sinne pian matkaamme.

Neiti J hassuttelemassa housuvaipan kanssa. Meillä on meneillään potalle opettelut :) Suhteellisen hyvällä mallilla. Noin kerran päivässä mopataan lattialle osuneet pisut, mutta "aamupisu" tulee jo monta kertaa päivässä hienosti oikeaan osoitteeseen.
Tässä meidän suloinen Kirppusemme ystäväni ostamassa helleasussaan.

Rauhalan tila sai uusia pikkuisia pari päivää sitten koiranpentujen muodossa. :) Niitä syntyi 5 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti