lauantai 28. elokuuta 2010

Vapauttava päätös

Nyt kun tuota isoa päätötä on pari päivää makustellut, se tuntuu oikealta ja avaa taas uusia mahdollisuuksia. Kai me ollaan omalla tavallamme hulluja :D Pääasia, että tuntuu oikealta päätökseltä. Otan huomenna saunasta kuvia kun laitetaan se tulille. Meille tulee saunavieraita. :)

Käytiin tänään katsomassa kaveripariskunnan taloa. Siellä on melkoisen iso remppa menossa. Tapon pihassa varastossa on aikamoisia aarteita. Tai osa on ihan puhdasta rojua, mutta siellä on jostain syystä esim vanhat 3-peiliset ovet kapeammilla sivuovilla (keltaiset) ja pöytiä, laatikostoja jne. Eivät ole vielä ehtineet edes kaikkea tutkia ja nyt oli jo sen verran pimeätä, että päätimme ottaa kunnon tutkimuksen valoisammalla ja tutkitaan pihatuvan vinttikin kunnolla.

Meillä on ollut reissumme jälkeen joka päivä vieraita yhdet tai kahdet päivässä. Minusta on kiva, että ihmisiä käy meillä ja meillä on aina avoimet ovet. Ylimääräisten (siis perusarjen pyörityksen lisäksi) ei vain ole ehtinyt ihmeitä tehdä. Mielessä on ollut esim. lasten vaatekaappien läpikäynti. Poistaa pieneksi jääneet ja liian kesäiset. Päätettiin ystäväni Aan kanssa varata kirppispöytä ja mennä kimpassa päiväksi myymään tavaraa. Meillä on vielä aika paljon sellaista, jota ei enää mukaan oteta kun tästä lähdetään. Meillä oli kuukausi sitten iso jätelava, jonne kaikki rakennusjäte laitettiin ja siivosin sinne autotallista (jossa on puolet omaisuudestamme, kun ei olla muuton jälkeen purattu ja varastotavara). Juuri myin Huuto.netin kautta remontissa turhiksi jääneet ihan pränikät kattosuihkut ja maanantaina uuteen kotiin lähtee pihatuvasta vanha kamiina. Uutta kotia odottaa myös tämä vanha liesi. Siinä on vesisäiliö tallessa (näkyy tuossa oikealla) ja lieden alapuolet ihan ok kunnossa. Lisäksi olisi säädettävä koiraportti autoon.

Tässä kuva meidän uudesta perheenjäsenestämme. Ihana pieni tyyppi! Sen nimi on Luru ja ikää 6 viikkoa kuvassa. Vanhemmat koirat eivät ole vielä kovin innoissaan. Etenkin kun Lurun veljet ovat vielä kotona ja meno välillä aika villiä.
(Kuvassa näkyy nimettömässäni isännän ostama ja Lontoossa saamani sormus. On kääntynyt ympäri ja kuvassa kaunis timanttirivistö :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti