keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Se sauna

Oli tänään lämmin kun ystäväni M 3 v tyttönsä kanssa olivat meillä kylässä. Isäntä on työreissulla Tukholmassa ja me tytöt vietetty (hektistä) päivää. Saunottiin (tai ainakin välillä istuimme ihan hetken yhdessä lauteilla) ja rentouduttiin (ainakin ihan pieniä hetkiä kerrallaan).

Tässä tulee olemaan melkoisen hektinen loppu viikko. Neiti J:llä on 2 v synntärit, isäntä lähtee lappiin vaeltamaan ja pitäisi perjantain aikana käydä isoilla ruokaostoksilla synttärijuhlien ja lapin reissua ja ihan perusruokaostoksia varten. Sitten isännän pitäisi pakata, laittaa juhlat pystyyn ja su aamuna isäntä lähtee matkaan. Tulee kyllä ikävä kun on viikon pois. Onneksi äippä tulee kylään :)

Huomenna syntyy siskolleni pikkuinen tyttö perätilan vuoksi suunnitellulla sektiolla. Toivottavasti pääsee jo huomenna katsomaankin, kun pe eikä la ehdi. Meillä on sitten yhteensä 4 just 2 v ja alle tyttöä :) Mahtaa olla ihania ja eläväisiä hetkiä edessä!

Tässä niitä kuvia:

Ja joo... Me nyt vielä ennen ku luovutetaan tsekataan, josko alotettaiskin siitä laajennuksesta hiukkasen pienemmällä suunnitelmalla. Oli piirretty 80 m2 3 mh, kylppäri (suihku, amme, pyykkitila), sivuovi, kuraeteinen ja leveä käytävä. Koitetaan saada 3 mh ja kylppäri 60 neliöön. Siinäkin on kyllä ihan tarpeeksi... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti