lauantai 25. syyskuuta 2010

Mihin tämä aikaa vaan katoaa?

Mä luulin, että nyt ehdin päivitellä ahkerammin tätä blogia, ettei ihan makaa tyhjän panttina, mutta aina sitä huomaa, että yksi päivä taas takana ja ei vaan enää jaksa tehdä "yötöitä". Nyt otin kaveriksi siiderin ja isäntä katsoo vieressä Califormication jaksoja nauhalta. Ihanaa parisuhdelatuaikaa :D Ei vaan, joskus on ihana keskittyä omiin juttuihinsa.

Tänään olen tehnyt ison duunin kirpparitavaroiden kanssa. Olen varannut ystäväni Aan kanssa Myrtsin kirpparilta parin viikon päästä pöydän. Tai siis kumpikin omamme, vierekkäiset. Olen lajitellut lasten vaatteita 20 snt, 50 snt ja 1 € laatikkoihin, hinnoitellut ja viikannut vähän kalliimmalla lähtevät ja pessyt ison määrän varastossa olleita meidän vaatteitamme, jotka ovat kirpparia odottaneet. Puhtainahan se siellä ovat olleet, mutta hienoinen varastoinnin tuoksu, jonka halusin pois. Näyttäväthän ne esilläkin paremmilta puhtaina ja viikattuina kuin ryppyisinä. Hirmu määrä sitä tavaraa tuntuu vielä myyntiinkin olevan, vaikka tuossa kesällä teinkin kovalla kädellä inventaariota varastona toimivaan autotalliimme roskalavan ollessa pihassa.


Käsitöitä olen tehnyt ihan kivasti. Valmistunut on jo pari tilkkupussukkaa, joista en napannut vielä kuvaa. Pitkään haaveilin lasten sängyn yläpuolelle (tai mihin lie päätyykin) lippunarua. Sellaisen prototyyppi valmistuikin tässä iltana eräänä. Ihan en ole tyytyväinen saumoihin ja reunat lähtivät menemään hiukkasen mutkalle. Tuossapa se takan reunalle kuvausta varten asennettuna, narut kukkapurkkien alla :D
Tuollaisenkin menin tekemään. Pyöreän laukun prototyypin, josta en tykännyt lainkaan ja meni suoraan kirpparikamoihin 1 € laatikkoon. laitoin siihen tilkkupeittoihin tarkoitettua vanua väliin, että on sellainen kivan pehmeä ja yritin hakea kontrasteja raidoilla ja pilkuilla. Jotenkin nuo kanttaukset hyppii silmille ja niiden saumat ovat ruman paksut. Empä taida tehdä näitä lisää. Päätin sitten aloittaa mansikkatehtaan ja huopamansikoita on iso kasa tuloillaan.

Sain lainaksi Ottobren lehtiä ja niistä olen piirtänyt ison kasan kaavoja. Osa vielä odottaa leikkaamista ja lajittelua kuoriinsa. Pitäisi saada tuo nurkka kyllä pian kuntoon, että sen saa oikeaan käyttöön, leivänpaahtonurkaksi :)

Tässä on varmaan pihamme tällä hetkellä nätein kohta. Ovat minusta nättejä vanhassa puisessa löylykiulussa.
Ovat alkaneet nämä pajutötterön ympärille istutetut clematikset tekemään toista kierrosta kukkasia. Taitavat olla ehkä nätimpiä kuin ensimmäisellä kierroksella.
Ajattelin ottaa neiti J:stä "kunnon kuvia" eikä vain napsaistuja. Tässä yksi ihan kiva otos. Tulimme juuri muskarista ja jäimme oleskelemaan koirujen kanssa pihaan. J on aloittanut mielikuvitusleikit. Synttärilahjaksi saamastaan keittiöstä eivät kahvi ja tee lopu (joskus juodaan ruokakermaa), hellan nupista saa erivärisiä karkkeja ja käsiä pitää tiskialtaan hanan alla pestä jatkuvasti. Ihana <3 Kirppunen on alkanut puhaltaapäristellä. Voi kun ovat niin rakkaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti