torstai 21. lokakuuta 2010

Eteisen päivitystä ja emännälle mielenrauhaa

Kyllä voi olla tällä muutoksella iso psykologinen vaikutus :) Vielä on monta nurkkaa ja kohtaa, joissa vallitsee kaaos - puhumattakaan remontoitavista osista.
Tästä lähettiin liikkeelle. Seinille tms "kunnon muutosta" ei tässä vaiheessa kannata tehdä, kun sähköt vedetään uusiksi (kuvassa näkyvä sähkökaappi lähtee pois) ja seinät menevät pian uusiksi. Joten tämä siis väliaikainen päivitystä arkeen. Tuossa nyt kyllä kaaosta lisäämässä kasa ostoksia...
Meinasi pari ärräpäätä tulla kun noita hyllyjä ja naulakkoa asensin. Tuli jotain kovaa vastaan, eikä holkki meinannut mahtua. Isäntä teki kaverin kanssa uutta lattiaa alas ja olin päättänyt pärjätä itse. Lyhensin niitä. Mielestäni hyvä ratkaisu :)

Tuo verho on ostettu jo maaliskuussa. Welcome to oue Garden -kyltti Stockbridgestä ihanasta Garden Inn -putiikista. Sydän lyhty ja valkoinen metallinen sydänkori Leeds Castlen myymälästä. Hollisterin kassi toimii meillä hoitolaukkuna (Atlantasta). Hylly, naulakko, kenkäkaappi ja pystynaulakko ihan perus Ikeaa. Koirien remminaulakkona valurautainen hevosen pää täältä tuttavani liikkeestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti