keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Sairastuvalta terkkuja

Neiti J on flunssassa. Neitokaisella on toisaalta aika symppis käheä ääni. Toissa yönä nousi ihan kuumekin, mutta se meni onneksi Panadolilla ohi. Eilen annoin itselleni luvan viettää rentoa päivää ja katselin Neiti Jiin kanssa leffaa Kirppunen sylissä. Harvoin vain olen ja rentoudun. En oikein osaa. Se, mikä vähän tuossa harmittaa, olin sopinut parin paikallisen rouvan kanssa aamu lenkki / brunssitreffit. Noh, sovitaan uudet :)

Iltapäivällä alkoi jo poltella tekeminen ja kaivoin huovutukset esiin. Neiti Jiikin nakutteli sydänpiparimuottiin omaa huovutustaan ja minä nakuttelin nämä:
Taitavat päätyä tuliaisiksi :)

Pari koiratakkiakin lähti matkaan:

Laitoin myyntiin Huuto.nettiin meidän tietsikkapöydän laatikostoineen ja seinäkaapit. Jos on tarvetta, niin kyselehän lisää.
Tämä nurkka tulee siis menemään uusiksi. Visio on jo päässä, millainen pöytäsysteemi tuohon tulee. Inhoan tuota tapettia (edellisten jäämiä), mutta kunhan nyt päästään tässä rempassa tämän osan muutoksiin, niin menee todellakin uusiksi. Samoin lattia menee uusiksi. Tässä tummassa näkyy KAIKKI pöly ja karva - etenkin kun on vaaleita koiria kaksi ja yhdessä myös valkoista... Olen miettinyt robotti-imuria, joka saisi rullata vaikka viisi kertaa päivässä ja imuroisi sitten tarkemmin käsipelillä tarvittaessa. Onko teillä kokemuksia roboteista? Eihän niillä nurkkiin pääse, mutta eipä kai sitten pöly yms pääsisi leviämäänkään niin paljoa, kun usein antaisi hoidella hommiaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti