lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ratkaisuja

Juu'u. Rauhalan tila läks myyntiin. Maanantaina tulee tarkistusmittaajamies ja sitten parit listat paikallee, ISO siivous myyntikuvia varten ja esittelyrumba. Toivottavasti menis nopsaan. Asuntoesittelyissä on jo useissa käyty, huomenna jatketaan, netti-ilmoituksia tutkitaan jatkuvasti. Saas nähdä, mihin elämä heittää ;) Jännityksellä kohti uusia seikkailuita! Uudessa kodissa täytyy olla TILAA! Kiva piha, jonne pääsen toteuttamaan pari visiota. Napsin viime kesänä Englantilaisista puutarhoista ideakuvia. Tässä ihana paikka, jota ihan tuskin saan omaan pihaan. Paikkana Highclere Castle. Voin suositella, jos hyviä matkapaikkoja mietitte. Kiva myymäläkin, jossa hyvän hintaisia puutarhajuttuja. Sellaisia hiukan vanhahtavia.
Tässä makupaloja Highclere castlen puutarhoista:

Siinäpä sitä onkin tavoitetta. Etenkin meikäläiselle, jonka kukanhoitotaidot ovat aika alkelliset :D

Toukokuun tytön -blogista näin äsken linkin GAPin verkkokauppaan ja tilasin sieltä saman tien nämä:
Ja
On harmittanut suuresti, kun viime elokuisen Englannin reissun aikana ostamani GAP-huppari on mystisesti kadonnut. Kai se jostain esiin tulee, vaikka olen muka joka paikasta etsinyt. Grr.

Sain myös Fabricwormista ison kansan uusia ihania kankaita. Nyt vaan tuntuu, etten ehdi ommella. Tämän päivän synttärijuhlaneitokaiselle nimikoidun tossupussin ja tilauksesta pikkutytölle kassin ja yhden takin sain nappeja vaille valmiiksi. Pitäisi päästä hakemaan vuorikankaita lisää, niin saisi takkeja valmiiksikin.

5 kommenttia:

 1. Voi, että teillä on jännät paikat! Onnea myyntiin ja tulevan kodin etsintään! Kauniita puutarhakuvia. Ehkä minunkin pitää pian tilata kankaita. Olin ihan häkeltynyt fabricwormin valikoimasta. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, se valinnan vaikeus on aina iso kun heidän sivujaan katselee. En tiedä, koska tulisi vastaan tullit. Viimeisinkin tilaus tuli kahdessa paketissa ja niihin kirjoitettu arvo huomattavasti todellisuutta pienempi :)

  VastaaPoista
 3. Hui! Iso muutos edessä! Tsemppiä asunnon myyntiin ja uuden hankkimiseen! Olisi kiva nähdä vaikka koirakävelyllä joskus kun on aikaa :) T. Niina ja Jedi

  VastaaPoista
 4. Voi kun elätte jännittäviä aikoja! VUosi sitten meillä oli samanlainen tilanne... Aika stressaavaa aikaa oli, näin jälkikäteen ajateltuna. Toivottavasti löydätte unelmapaikkanne pian! Aurinkoista viikonloppua♥

  VastaaPoista