sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Time flyes when having good time

...Tai jotain sinne päin. Tuntuu, että tekemistä ja toimintaa on ollut vaikka ja mitä, mutta kuitenkin viettänyt paljon aikaa kotona(kin).

Talon laajennuskuviot nytkähtivät karvan verran eteenpäin, kun piirrustukset on saatu valmiiksi ja kiinteistövälittäjä käynyt tonttimme arvioimassa. Tarkoitus on lohkaista pala maata ja kuitata suuret suunnitelmamme sillä. Meillekin jäisi pihaa ihan tarpeeksi itsellemmekin. Seuraavaksi pitää saada kaavoitusmiehen kanssa tapaaminen ja sitten laitetaan homma rullaamaan. Tai jos tulisi jotain isoa ihmeellistä vastaan, kuten älytön venyminen kuvan saamisessa, niin sitten mietitään muita vaihtoehtoja. Mutta VIHDOIN näyttää jotain ihan oikeasti tapahtuvankin.


Toinen vähän isompi juttu on se, että päätimme VIHDOIN pitää hääjuhlat tulevana kesänä. Meidän häitämme ei ole vielä siis juhlittu. Piti alkaa toimia, että vielä tälle kesää saadaan homma hoidettua. Aika myöhään liikkeellä, mutta juhlapaikka varattu (se, mikä haluttiinkin) ja kirkko varattu. Muut ehtii vielä. No stress. Ai niin, puvunkin tilasin Hollannista. Hiukka erilainen hääpuvuksi, mutta se on tarkoituskin :)Ylimääräinen koirakin on talossa muutamia päiviä kyläilemässä. Tämä koiraharrastuksenikin on tuottanut paljon ajelua, ja vienyt netti- ja puhelinaikaa. Autokin oli viikon korjaamolla. Sitä korjattiin reilun 1000 €:n arvosta ja reilun 20 km ajon jälkeen syttyi ajotietokoneeseen moottorin vikavalo takaisin päälle :O VIDU! Huomenna lähtee auto takaisin. Voisikohan vika olla tässä uudessa E10 bensassa? Tankkasin 98:a eilen ja päätettiin siirtyä varmuuden vuoksi siihen. Täällä maalla on aika eristäytynyt olo ilman autoa.

Käsitöitä olen vain haaveillut ehtiväni tehdä. Kaksi keväistä tilaustakkia on nappeja vaille valmiina. Tein yhdelle koiralle takin parisen viikkoa sitten, mutta siitäkään en ole muka ehtinyt kuvia laittaa.

Ensimmäinen häihin liittyvä tehtävä on kutsujen lähettäminen. Päivämäärää on jo ilmoitettu maailmalta tuleville sukulaisille ja ystäville sekä tietty perheelle ja muutamille muillekin :) En edes vielä tiedä teenkö itse vai tilaanko valmiina. Ajatus juhlien tyylistä on ja sitä kautta värimaailmasta. Luonnon pehmeät kesäiset värit ja sellaiset hiukkasen maalaishenkiset. Ja meidän näköiset :) Sen verran paljon olen työkseni mitä erilaisempia tapahtumia järjestellyt, että en näistä jaksa stressiä isommin ottaa. Tiedän suunnilleen, mitä haluan ja mitä isäntä haluaa.
Tyyli ei tule olemaan tämä:
Tosin täytyy myöntää, että tuo morsiuskimppu on ihan kaunis.


(Tuksu näyttäisi nyt päässeen blogiini, kun omat kuvani ovat toiseen koneeseen siirretty, enkä jaksa tähän hätään alkaa niitä siirtelemään. Nukkumaan pitäisi jo kovasti mennä, kun nahkavekkarit herättävät seiskan pintaan.)

2 kommenttia:

  1. Onnea hääjuhlien johdosta! Ihania tapahtumia teille on tulossa. Älä pliis kuitenkaan ota mallia noista Tuksun juhlista :)

    Tulkaahan käymään meillä joku ilta/päivä?

    VastaaPoista
  2. Vau - onpa kiva kuulla! Häät ovat ihana juhla, niitä kannatta juhlia!
    T. Niina

    VastaaPoista