torstai 17. helmikuuta 2011

Kirppislöytöjä

Kävin jo viikko sitten äitikaverin kanssa Viirn Kirppiksellä Klaukkalassa. Tämmöisiä löytöjä tein sillä erää:

Olin kaivannut eteiseen jotain uutta mattoa. Sellaista, ettei maa kaadu jos kuvassa näkyvältä pentuselta joskus tulisi pisu tupaan. Pitää koputtaa puutam taitaa pentunen olla jo sisäsiisti. Kuitenkin raikas, oikein hyväkuntoinen perusmatto juuri tuohon oikean kokoisena 6 €. Koiruilla oli nuuskuttelemista. Uuden maton jokainen kude on hyvin tutkittu.

Näitä erilaisia vanhanaikaisen näkköisiksi tehtyjä peltipurkkeja olen himoinnut. Eloveenaa ja kahvia vielä tarttisi :) Samoin tähän sarjaan taitaa kuulua ainakin yksi vielä. 4€ / purkki tuli maksettua. Tässä pöydässä oli pakattu nämä ja lasten lelut yksittäin muovipusseihin. Ainakin pysyvät siisteinä, mutta hiukkasen haaskausta kyllä.

Meillä on sairasteltu taas. Itsellä antibiootit poskiontelotulehduksen vuoksi. Pari viikkoa kestänyt kunnon flunssa ja arsyttävä yskä. Lapset ovat kuumeilleet ja veto puolitiessä. Kävin tässä pari iltaa sitten reippaana ensin pentusen kanssa tunnin verran lenkillä ja sitten hain vanhukset mukaan ja vielä puolisen tuntia pakkasessa. Ei tehnyt itselle hyvää. Heti oli taas kuumeinen olo (mä en jaksa mittailla lämpöä itseltäni kun ei se olo siitä kummemmaksi muutu tiedon myötä) ja kolotukset päällä. Pidän aurinkoisista talvipäivistä ja illoista, mutta nyt alkaa jo riittää. Ainakin kovat pakkaset, että pääsisi olemaan kunnolla ulkona. Neiti J ei viihdy lainkaan ja koirat palelevat takeistaan huolimatta. Staffia kolottaa ja vanha vesikoira kangistuu. Pitää pitää mieli virkeänä ja kevättä kohtihan sitä tässä mennään. Omat synttäritkin kolkuttelevat. Vietän niitä kaksin isännän kanssa. Treffeille mennään ja lapset hoitoon yöksi. Edellisestä onkin joku 1,5 v. Toiveeksi illan päätteeksi esitin 10 h yhtäjaksoista unta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti