perjantai 9. huhtikuuta 2010

Uusia juttuja

VIHDOIN tulivat FabricWormista tilaamani kankaat. Ihania!

Jotain pitää vielä ostaa, että ajatuksissa oleva tilkkupeitto on juuri sellainen, kun mielessä pyörii. Pohjakangas ja välivanu puuttuvat myös. Mutta pääsee edes vauhtiin. Tuo kolmas oikealta kukkakangas olikin vähän erilaista, pehmeämpää kuin tavallinen puuvilla, joten en ehkä laita sitä peittoon. On niin nättiä, että ehkä siitä jonkun vaatteen saisi. Kaavoja pitää alkaa metsästellä. Onneksi monista käsityöblogeista on saanut hyviä vinkkejä.
Toinen pitkään odottamani paketti saapui myös pari päivää sitten. Neiti J sai vähän uusia vaatteita. Minusta olivat kivoja, etteivät ole vaaleanpunaisia, mutta silti tyttömäisiä. Hupparissa on jotain kukkakuviota ja koukerotekstiä. Sininen peruspaita saa toimia esim. mekkojen kanssa. Olen tyytyväinen näihinkin.

mentiin tänään neiti J:n kanssa kerhoilemaan aamusta. Oli jotenkin sylineiti ja vingututti. Lähdettiin ajoissa kotiin ja kuumehan se oli alkanut nousta. Menikin nyt paljon normaalia aikaisemmin nukkumaan ja oli ihan kuuma. Mamin pieni kulta.

Pakko ihmetellä päivän uutisotsikoista Susanna Sievisen käytöstä. En yhtään ihmettele, miksi Janin kanssa ovat eronneet. Miten voi joku soittaa poliisit paikalle, jos teiniäikäisiä poikia on vastassa hoitaja!? Osa antaa tuon ikäisten olla ihan täysin keskenään kotona. Mitä ihmettä ajatteli ex-rouva Sievinen voittaa poliisien soitosta? Lapset huostaan ja hänelle yksinhuoltajuus? Kun muutoin on niin fiksusti hoitanut kaikki asiansa eron jälkeen. Maastamuutot, rahat silikoneihin ja sitten itketään, että ollaan puilla paljailla... Voi tauti. Oppisi nyt ensin elämään itse tasapainoisesti ja pitämään huolta raha-asioistaan ennenkuin alkaa kohkata tuolla tavoin. Tekee vaan itsensä naurettavaksi. Fiksua oli pyytää julkisesti anteeksi.

Eipä tuo uni pikkuisella pitkä ollut. Nyt tultiin mamin syliin katsomaan Röllin "Ämmää" eli Häläpäti Hammää laulua Youtubesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti