maanantai 18. lokakuuta 2010

Kukat voivat oikeasti piristää

Anoppi toi minulle Hulluilta Päiviltä (jotka ovat niin hullut, että en edes harkitse niihin menemistä kun kerran vuosia sitten kävin) kauniin orkidean. Elämäni toinen. Ensimmäisen tapoin melkoisen nopeasti. Seuraavana päivänä hän laittoi viestiä ja kysyi, muistinhan avata kukkapaketin ja ottaa kukan esille - en. EN! Siellä se nökötti sanomalehtipaketti nurkassa lattialla. Kun sen sieltä esiin kaivoin ja keittiön pöydälle laitoin, muutti se mielestäni heti keittiön tunnelmaa. Kaunis. Laitoin sen vierelle Pentikin viininpunarusehtavan lasisen kynttelikön ja jotenkin ne sopivat nätisti yhteen.
En kovastikaan tykkää sälekaihtimista, mutta aika kaunis kontrasti tulee sitä vasten.


Tässä äskeistä tunnelmaa, kun iltavieraat lähtivät pois. Söimme kanawokin jälkkäriksi lettuja ja teetä. Lettujen kanssa tarjosin Carte D'orin Crema di Mascarpone -jäätelöä. Oikeastaan ihan vanhingossa, kun ei ollut vaniljaa. Toimi tosi hyvin, kun siinä on niin paljon hilloa. Nam :) Tuo siivo odottaa keittiössä edelleen... Lähtivät varmaan 15 min sitten viimeiset pois.

Tänään sain valmiiksi muutamia juttuja myös ommellen:
 Tämän olin ommellut jo aiemmin, nyt vain muokkasin koiran mittojen mukaiseksi. Posti lähtee viemään sitä Hämeenlinnaan parson tyttöselle :) Päällinen sadetakkikangasta (sellaista ohutta) ja vuori lehmäkuvioista pieninukkaista kangasta.

Tämän päällisen tekaisin jo aiemmin ja nyt lisäsin vielä fleecen taustalle, niin se on valmis myös lähetettäväksi tänne. Keltainen kangas on tilattu Fabricwormista ja jäi yli neiti J:lle tekemästäni päiväpeitosta. Tosi nättejä peittoja on lähetetty kyseiseen Nupulle peitto -projektiin! Tämä on aika pikainen ja simppeli, mutta toimii lämpimänä kuitenkin :)
Tämän pussukan olin ommellut jo kasaan aiemmin, nyt lisäsin vetskarin, jotta valmistuu. 5 x 5 cm tilkuista, vanuvuori ja suorat tikkaukset. Näitä on pari muutakin valmiina. En olekaan tainnut kuvata niitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti