torstai 8. syyskuuta 2011

Uusi ompelunurkkaus

Mulla on ollut tähän saakka ompelutouhut kiinni ajasta ja tietty motivaatiosta. Molempiin on vaikuttanut se, että olen joutunut tilaisuuden tullen roudaamaan kaikki tarpeet kellarista ylös, levittämään keittiönpöydän äärelle ja siivota eestaas kaikkea jatkuvasti. Sain tässä eräänän päivänä nerokkaan ajatuksen. Kellarissa pukutilassa ollut sivustavedettävä sai luvan väistyä ja autotallista/varastosta (jossa edelleen iso osa omaisuuttamme laatikoissa tai pakattuina muuton jäljiltä) kaivoimme oikean ison keittiönpöytämme esiin. Se sai luvan muuttaa uudeksi ompelupöydäksemme. Se kun ei mahdu nykyiseen keittiöön vaan siellä on tilapäinen rasittavan pieni neljän hengen pöytä.

Kellarissa sijaitseva ompelunurkkani ennen (kuva muokkaamattomana, jotta näkyy mahdollisimman paljon. Esitelty joulukuulla 2010):

Ja jälkeen: 
(Eihän tämä mitään sisustuksellista ilotulitusta ole. Aiemmin oli edes kivan tunnelmallinen kulma, mutta pakko ottaa käyttöön kun ei muutakaan koloa ole.)
Vielä kovin keskeneräisessä ompelukolossani olen nyt pari päivää Kirppusen päikkäreiden (ja tänään vähän sen jälkeenkin 1 v ja 3 v rattoisana omepluseurana) jälkeenkin koneen äärellä. Tuloksena 74 cm mekko. Valmistui myös pari aiemmin aloittamaani pussukkaa ja takkeja on jo kovaa vauhtia tulossa. Näistä kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti