tiistai 9. helmikuuta 2010

Uuden blogin ensimmäinen kirjoitus

Päätin aloittaa minäkin bloggaamisen kertomalla ihan tavallisia juttuja. Minusta on kiva lueskella ihmisten käsitöistä kertovia blogeja. Niistä saa paljon ideoita ja vinkkejä/apuja omiin töihin. Koirille etenkin on tullut tehtyä vaatteita jo jokunen vuosi. Tulee varmaan kirjoitettua lapsista, eläimistä ja Suuresta Remontista, joka meillä on käynnissä. Aloitetaanpa käsitöillä tämä juttu :)

Tässä koiran villapaita:

Koiran villapaita

Kaulus

Pepun päälle jäävä kuvio.
Olen tehnyt jokaiselle koiralleni villapaidan sen mittojen mukaan. Loistava lämmittäjä kuivalla kylmällä säällä. Stich & Bitchissä oli aikanaan ohje, josta olen tämän version kehittänyt. Siinä olevan ohjeen ongelma (aina-oikein neulosta molemmin puolin) oli se, että tuolla tavoin tehtynä venyy liikaa käytössä ja menee muodottomaksi (=käyttökelvottomaksi). Vatsaosio on joustinneulosta ja minusta on kiva tehdä päälle jokin kuvio. Alla olevassa kuvassa 2008 valmistunut villapaita, joka ehti olla kovassa käytössä koiran viimeiseen elinpäivään saakka. Edelleenkin täysin käyttökelpoinen. Lankana olen käyttänyt 7 Veljestä ja puikot 4.

Vanhempi villapaita
Raskausviikkoja 27+1 ja sairasloma jatkuu. Supisteluja on, joo, mutta ikävämpi tunne on kun painaa alati kasvava vatsa ilmeisesti johonkin hermoon kun jalat puutuvat ja samoin häpykummun päältä. Aina kun nousee makuulta tai istumasta niin alas kohdistuva paine on aika ikävä. Sama ikävä paineen tuntu tulee välillä vaan ollessa. Sinnikkäästi yritän edes pieniä kävelylenkkejä ulkona tehdä päivittäin, etten ihan höperry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti