tiistai 27. huhtikuuta 2010

Neiti J atsaa ja makkarista

Kävimme viime lauantaina tuossa lähellä pidetyssä lasten riehassa. Suurinta antia olivat hepat. Neiti J on ihan heppahullu, mikä ei mamiaan haittaa :) 5 € maksettiin, jotta päästiin noin 100 m matka istumaan ponin selässä. Oli aika suolainen hinta pikku mutkasta... Mutta neiti oli ihan haltioissaan ja on "atsannut" sen jälkeen ihan innoissaan kaikella. Näkyy hyvin minun iso ja roikkuva mahanikin. Tänään on 38+1. Pitäkää peukkuja, että  vauva tulisi  pian maailmaan.

Aikaisemmin kirjoittelin makkarin päivitysprojektista. Tässä vihdoin kuva, millainen tunnelma huoneessa vallitsee nyt. Pikkuhyllyt ovat Indiskasta ja valaisin Ikeasta (siinä on pieniä kukkasia hiekkapuhalletussa lasissa).

Tämä kuva on neiti J:n sängynpäädystä. Sydänkoristeen on tenyt J.n kummitäti.

Vauvansänky on kuvattu päädystä. Kuvauspäädyssä on Mamas&Papas nallemobile. On ollut muuten aika pettymys kyseinen suhteellisen arvokas mobile. Soittorasia ei toimi kuin pätkittäin.

Meillä on siis kaikkien sängyt yhdessä ja samassa huoneessa. Remontin myötä kun lisätilaa tulee, saadaan tätäkin järjestelyä väljemmäksi. Aika hyvin huone toimii kuitenkin ja kun lapset ovat pieniä, olemme mekin lähellä yöheräilyjä ajatellen. Neiti J nyt nukkuu jo yönsä ihan täysin.

Muutama päivä sitten tuli Radio Rockin aamussa haastattelussa eräs nuori pyrkyrineiti. Kuunnelkaas tätä. Ja lukekaa tämä. Ou mai kaad!!! Ei liene tarvinne sanoa enempää. Naurettiin isännän kanssa aika kovasti kuunnellessamme Podcastina kyseistä haastattelua.

Tänään lähden kyläilemään siskollani Me & I lastenvaatekutsujen merkeissä. Hirmuisesti on ollut suuntaan ja toiseen keskustelua kyseisestä vaatemerkistä ja kuinka heillä on ollut ongelmia laskutusten ja vaatteiden haalistumisten kanssa. Olen suhteellisen paljon ostanut heidän vaatteitaan ja yksi (tässäkin näkyvä etanapaita) on vähän haalistunut pesussa. Toisaalta se sopii retromaiseen tunnelmaan. Ovat kuulemma parantaneet asian. Noh, katsotaan, mitä on näytillä. Varmaan sitä jotain tulee tilattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti