tiistai 6. huhtikuuta 2010

Piitää

Pikkuneiti J ja isäntä yhdessä piirtelivät hienoja kuvia. Isäntä siis ei todellakaan ole mikään maailman lahjakkain minkään kynän kanssa (etenkin lyijytäytekynät aina menevät rikki hänen jäljiltään). Mutta näin hienoja kuvia saivat yhdessä aikaan:

Siinä on taloja ja skyline, kiava (kirahvi), piivi (pilviä) pisu ja kakka (en muista mikä oli kohta :D), laaja (lahja) ja meidän koirat jossain tuossa vasemmalla. Kirahvin jalasta lähtee ruuvimeisseli.

Mua on alkanut tökkiä tämä laajennusprojekti. On tehty niin sata suunnitelmaa ja piirrosta lisäosasta, mutta mikään ei tunnu kolahtavan. Jospa myisi koko mökin ja rakentaisi tuohon pihaan toisen talon? Ihan alusta saakka. Tämä on vain se kivempi puoli pihan kannalta. Mutta... on tullut selattua yks jos toinenkin talopaketti ja mielessä tehty toivotut muutokset pohjaan.

Tämä on lähinnä omaa ajatusta ja näkemystä. Alhaalla keittiö, ruokailutila, olkkari, "kirjasto", sauna, khh (joka taas typerästi pukuhuoneena tämänkin pohjassa) ja yläkerrassa 3 makkaria isoa kylppäri, (johon mahtuu poreallas) ja tilava vaatehuone. 148/168m2. Pitäisi vaan olla ylösalaisin j apeilikuvana, yksi erkkeri pois niin toimisi. Ja tuo kodinhoitohuonejuttu. Mä en voi käsittää, miksi ain apiirretään kodinhuoltotilasta kulku suihkuun?! Mielestäni pitää olla selvä pukuhuone, joka on aina siisti. Kodinhoitotilassa pitää olla tila pyykkien kuivatukselle ja olla erillinen oma tilansa. Mua ärsyttäisi mennä saunaan kuivumassa olevien pyykkien keskeltä ja aina pyykkivuoren keskeltä...Elokuuhun 2011 mennessä pitää olla valmista, oli se sitten uusi talo tai laajennus. Ei ole liikaa aikaa haaskattavaksi, että saa homman rullaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti