tiistai 20. huhtikuuta 2010

Vauvalle pupu ja väkerrystä

Minäkin pääsin hetkeksi kaupoille mieltä virkistämään. Tosin en pystynyt kuin parissa kaupassa käydä, niin alkoi juilia siihen malliin, että pitikin päästä jo lepäämään. Tänään vielä selkä alkoi vihoitella kunnolla ja sormien nivelet ovat ihan kipeät ja turvonneet - nyt alkaa riittää kyllä oireet. Saisi jo vauva syntyä. Meinaa olla hankaluuksia jo suoriutua arjen hommista tällä selällä ja sormilla, saati, että supistaa heti kun neiti J:tä nostan. Aamuisin etenkin pepun pesu on hankalinta. Onneksi neiti J on niin ihanan reipas ikäisekseen (1v 7kk) ja uskoo ja ymmärtää puhetta hienosti. Neiti on alkanut puhua pälpättää ihan valtavasti. Neuvolan tätikin ihmetteli, miten tuon ikäinen noin paljon puhuu.

No mutta siitä ostosretkestä :) Jumbon Country Whitestä annoin neiti J:n valita vauvalle oman pehmolelun ja hän valitsi tämän:
Neiti J on ihan mahdoton pupufani :) Tässä on hänen maailman rakkain pupunsa.

Ostin myös alekorista taustalla näkyvää kangasta ja tein siitä keväisen pöytäliinan. Meille tuli seuraavana päivänä vieraita syömään niin sain katettua kevään raikkaan värisen pöydän. Samalla kun ompeliln liinan, aloin väkerrellä pikkuisia juttuja jämätilkuista. Taidan nuo perhoset hyödyntää jotenkin neiti J:n sängyn katoksessa. Perhosista oli kaava uusimmassa Käsityö Kerho lehdessä. Pikkusydämien käyttöä en vielä osaa sanoa. Kunhan kokeilin väkerrellä juttuja :) Kuutio olisi tarkoitus täyttää vanulla ja ehkä laittaa sinne kulkunen. Niitä vois tehdä muutaman niin voi antaa jollekin pikkuiselle lahjaksi. Neiti J sai vastaavan setin (4 kpl) ja niitä on kiva heitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti