keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kesäkuuta mennään


Kirppusen niskalihastreeniä :)

Ei sitä voi olla ihmettelemättä, miten tämä aika vaan menee niin kauhiaa vauhtia. Kirppunen täyttää jo 1 kk ja vastahan valitin kaikkia raskausvammoja! Kirppusen masu on ollut vähän kipeä. Pieru on välillä hukassa ja kakka ei kulje ihan hyvin. Cuplatonta on annettu ja seuraavaksi kokeillaan mallasuutetta. Toivottavasti menee sillä ohi. Kirppunen ei viihdy juurikaan itsekseen sitterissä tai sängyssä. Piti käydä ostamassa TriCotti kantopussijuttu. Siinä se nytkin nukkuu. Tosin mua haittaa, kun esim. ruokaa en eohdi laittaa. Minusta vauva on juuri siinä kohtaa, jos jotain kuumaa roiskuu, niin vauva olisi siinä heti kuumimmassa paikassa.


Tänään olimme Mannerheimin lastensuojeluliiton perhekerhon kevätretkellä. Sää oli mitä mainioin :) Neiti J kuvissa. Paita on eBayn kautta ostettu Monsoon, jotka minusta on ihania lastenvaatteita.

Varattiin elokuun alusta 2 ensimmäistä viikkoa Englannin matkat :) Päästään kymään sukulaisissa, katsomassa kavereita ja käymään Lontoossa. Loput 4 päivää otettiin ihan London Eyen läheltä 4 tähden hotelli :) Ihana päästä pitkästä aikaa Britteihin! Pääsee nummeille lenkille, ikivanhaan MayFlyihin syömään ja shoppailemaan. Can't wait!

Onkohan meidän lähellä sattunut jotain, kun menee jatkuvasti hälytysajoneuvoja pillit päällä... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti