tiistai 2. marraskuuta 2010

Hampaanvaihtaja

Minusta nämä hampaanvaihtoikäiset pienet koiruudet osaavat olla aika suloisia. Tässä meidän pikku tirriäisen purukalustoa :D Ihmeen vähällä tuhoamisella on tähän saakka päästy. Olen yrittänyt syytää luita ja yksinollessa uusia leluja. Rottinkista lehtikoria on yksinollessa nakerrettu - vaikka laitoin reunoihin Tabascoa ja ympäriinsä sitruunapippuria! Tänään mennään toisille rokotuksille.
Neiti Jii ratsastaa ja soittaa samalla mummit ja Hemulit läpi. Kirppunen kävi tänään 6kk neuvolassa. Painoa 7045g, pituus 68 cm. Ja TAAS eri neuvolantäti, sijainen, josta tykkäsin. Aika tylsää, että viimeisten 10 käynnin aikana on ollut varmaan 5 tai 6 eri henkilä. Meillä oli ihana neuvolantäti edellisessä asuinpaikassa. Hänet olisin mielelläni ottanut mukaani tännekin :)

Meillä on meinannut olla vähän flunssaa. Etenkin neiti J on öisin yskinyt hurjasti. Mami ei ole ollut omepluksissaan maailman ahkerin. Kutimet ovat suihkineet neiti Jiille uudet säärystimet ja huivi on tulossa. Otan kuvan kun on langat päätelty. Yksi vauvan sängyn tilkkupeitto on tulossa tässä sivussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti