torstai 25. marraskuuta 2010

Jouluvalot on nyt asennettu

Edelliseen valitukseeni liittyen, laitoin luutun viuhumaan. Pesin ikkunat ja vähän valotunnelmaa, niin on hiukkasta parempi ja jouluisampi tunnelma. Näyttää, kuin koko koti olisi siistimpi, kun ikkunat on juuri pestyt.
Näkymää keittiön ikkunasta.

 Olkkarin ikkunasta.

Samalla päivitin vähän keittiötä. Tai siis vaihdoin sisustustavaroita. Enemmän ehkä karsin. Seinälle pääsi elokuiselta Englannin reissulta ostettu metallitaulu:
Kävimme tänään lasten kanssa parin paikallisen kotirouvan kanssa brunssilla. Tai siis teimme brunssia :) Oli kiva aamupäivä. Nyt lapset ovatkin sitten puhki, Kirppunen nukkuu ja Neiti J katselee Anniina Balleriinaa. Neiti J ei enää nuku päikkäreitä, niin sen saa näin rauhoittumaan hyvin hetkeksi. Mietin kyllä välillä, että päivittäin telkun katselua.. Mutta on kai niitä pahempiakin rikoksia äidit tehneet? Käytäntö on osoittanut, että on pakko (tai kannattavampaa) luopua joistain periaatteistaan. Jos nyt yrittäisin saada Neiti Jiitä joko nukkumaan tai muutoin rahoittumaan esim kirjan äärelle, olisi kiukuttelua ja riitelyä luvassa. Olkoon siis näin, ainakin nyt.
Ostin eilen tuollaiset Duffyt. Halusin helposti jalkaan sujautettavat Ainoja ja Reinoja vastaavat talvitöppöset. Tänään olivat jalassa ja alku oli lupaava. Eivät nämä mitkään ergonomisen muotoilun huipputulokset todellakaan ole, mutta jos haluan 30 eurolla sujautettavat, niin nämä ovat oikein hyvät siihen, mitä halusinkin. Lontoossa "white trash" lähiötyypeillä on pitkään ollut minihame, tämmöiset ja lyhyen mallinen karvareunustoppatakki -kokonaisuus muotia.

Meidän pieni koiranpentunen (kuvassa) on aivan ihana tyyppi. Vaikka tekikin ensimmäisen tuhotyönsä ja söi nettikaapelin viime lauantaina poikki ja eilen yksin olleessaan veti keittön pöyt'liinan pöydältä alas, on se silti hurmaava, iloinen ja positiivinen persoona. juuri sellainen kuin haaveilin oman seuraavan pienen parsonin olevan! Se on ihan hurmoksissaan lumesta ja sen kanssa on ihana leikkiä lumileikkejä. Ihana tyyppi. Kerta kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti