perjantai 26. marraskuuta 2010

Vihdoin makkariin päivitystä!

Mä olen niin pitkään haaveillut laittavani pari jutskaa makkariin, mutta syystä tai toisesta ne ovat roikkuneet ja muut jutskat saaneet aikaa ja huomiota enemmän osakseen. Aiemmissa postauksissa (sisustus tai remontti tunnisteena) näkyy makkarista kuvia matkan varrelta.
Tässä Neiti Jiin sänky ennen.

Tässä Neiti Jiin sänky jälkeen.

Tarkoitus olikin ihan pienellä päivittää ja saada tuo typerä lehtikatos pois. Äitini on ostanut tuon kivellä istuvan enkelitaulun Neiti Jiille jos illoin kun oli vauva. Taulusta meni muutossa lasi rikki. tarkoitus on ollut hankkia kehykseen uusi lasi. Koko kehystä en halua vaihtaa, kun pidän kovasti sen "kuluneesta" hopeaisesta väristä. Se sopii taulun tunnelmaan ja värimaailmaan hienosti. Nyt siis seinällä ilman lasia. Ei liene haittaa. Roikkuva kangas on harvakudoksista puuvillapellavaa. En halunnut perus Ikeaharsoa. Pikku perhoset ovat ystäväni Aan tuomista askartelutarvikkeista irrotettuja ja langalla kiinnitetty. Sängynpeitto jo aiemmin tehty ja esitelty.

Samalla saimme isännän kanssa laitettua sänkymme päätyyn kuva-asetelman.
Meillä on siis ahdasta. Olemme kaikki samassa makuuhuoneessa. Onneksi huone on sen verran iso, että vielä toimii, mutta voi, kuinka kaipaan tilaa!!! Makkarin tunnelmasta pidän, etenkin kun laitoin sinne ikkunoiden pesun jälkeen tähtivalon. Saas nähdä, miten nämä meidän koti ja asumiskuviot tästä vielä etenevät. Uusia ajatuksia ilmassa... Niistä myöhemmin, kun jotain edes varmistuu.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköistä! Tykkään tuosta kuvakokoelmasta. Suunnittelen vastaavaa, mutta homma hiukan alkutekijöissään: kuvat vielä kehyksiä vailla... Hiljaa hyvä tulee :-)
    T. Niina

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joskus sitten kun on tilaa, ajatuksissa on sellainen ISO valukuvakollaasiseinä. Rakastan valokuvia.

    VastaaPoista