keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Buzzadormeisinkejä

Liityin tällaiseen markkinointijuttuun jo kauan (ehkä liki 2 v) sitten ja nyt vasta saanut ensimmäisen kamppanjani. Homma toimii siten, että jokin firma ottaa yhteyttä Buzzadoriin ja heidän kauttaan sopiva kohderyhmä testaa tuotteita, jakaa tutuilleen ja kerää palautetta, joka lähetetään Buzzadorille ja he edelleen kullekin yritykselle. Ensimmäinen kampanjani on Dove Visible Care suihkusaippua. Tiedättekö mainoksen, jossa ei-mallinaiset erilaisilla ihoilla alusvaatteissaan ovat tyytyväisen näköisiä? Dove lupaa tuntuvia muutoksia jo 7 päivässä. Itse en huomannut tuntuvia muutoksia, mutta itse aine tuntuu kyllä kivalta iholla. Se on jotenkin samettisen pehmeää. Ainoa ongelma on se, että sitä tulee laitettua aika paljon ja siten ei ole megariittoisaa.


Täältä satuin löytämään jonkun, joka on samanlaisen kamppiksen Buzzador :) Siellä on hienoja kuviakin otettu. Täällä on myös aika innokkaasti tehty jopa vaahtotestejä!

+ Kivan tuntuinen tuote iholla
+ Mukava koostumus
+ Toisen blogin kautta kokeilin sheivaukseen ja toimi yllättävän hyvin siinä :D
+ Hinta (kaupassa noin 1,90€ 250 ml)

- Ei kovin riittoisaa ja etenkin lopussa tuntuu, että purkiss aon vielä vaikka kuinka ja paljon eikä sitä saa helpolla ulos (on niin paksua)
- Tuoksu voisi olla miellyttävämpi (tuoksuu jotenkin olemattoman perussetille)
- Ei sovi kaikille ihotyypeille (ei ainakaan aikaansaa toivottua tulosta, saattaa jäädä kutisemaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti