keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Taulusettiä ja päiväkahvit

Jee, ensimmäinen lukijakin on meikäläisen höpötyksille ilmaantunut :) Tervetuloa.
Kovin moni blogin pitäjä on tuntunut viimeaikoina sulkeneen bloginsa liian "julkisuuden" vuoksi. Aloin miettiä, että lienee järkevintä pitää joku pieni anonyymius tässä. En kyllä tosin uskokaan, että nämä tosi arkipäiväiset höpötykset mitään supersuosiota koskaan saavuttavatkaan. Kunhan omaksi ilokseni tätä ajattelin tehdä.

Maalit on ostettuna makkariin, eilen kittasin reiät. Vaatii vielä isännän apuja muutaman ihme metallipropun irrottamiseen. On kyllä ihme virityksiä edelliset iskeneet seinille! Ihmettelin naapurin rouvalle, että on uskomattoman monta ihme viritystä revitty irti, niin hän sanoi edellisen tilan emännän harrastaneen ryijyjä, jotka tietty painonsa vuoksi ovat vaatineet kunnon kiinnitykset. Niitä ryijyjä on tainnut olla sitten joka seinällä ja useita...

Tein jo valmiiksi jonkun verran kuvia (siis muokkasin mustavalkoisiksi ja sävyjä/pehmeyttä mieleisekseni). Tosin osa ei ole vielä mieluisia, vaikka ne jo kehyksiin kokeiluna laitoin. Eniten tykkään tuosta mustissa kehyksissä olevasta morsian-kaasokuvasta. Siinä minä olen kaasona ja isännän sisko morsiamena.

Kävin tänään Gastro-messuilla pitämässä pienen luennon. Oli ihan kiva, että kuulijoitakin oli kivasti ja osa jopa kirjoitti jotain sanomastani muistiin. Jäi aika lyhyeksi vierailuni kun masu ei anna oikein periksi olla missään jaloillani hetkeä pidempään. Aamulla kerkesin saada vähän hemmotteluaosakseni hieronnan muodossa. Tosin jumeja oli niin paljon, että homma sattui enemmän kuin rentoutti. Parempi olo on näin jälkikäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti