keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

"Haloo!"


Neiti J laittoi mamin pipan ja tumput ylleen ja "puhui" tumppuihin: "Aloo?!" :)
J on ihana, kun on alkanut puhua viimeisten viikkojen aikana paljon. neiti J:stä tulee kaksikielinen (suomi-englanti). Moni sana jää mieleen sillä kielellä, kumman ensin kuulee. Tosin suomenkielisiä sanoja on enemmän, kun minä olen kotona ja käydään pääasiassa suomenkielisissä jutuissa. Meillä kun on perheessä sellainen hieno mahdollisuus opettaa suoraan kaksikieliseksi kun englanti (brittisellainen) on isännän äidinkieli. Mehu = "tuuf" ja kaikki "mine".

Kävin tänään Eurokankaassa etsimässä kankaita ajatuksisa olevaan tilkkupeittoon (joka tulee neiti J:lle pian ostettavan isojen tyttöjen sängyn päälle) ja jotain kivoja kankaita, joista tehdä tunika (tai tunikoita). Yhtä ainoaa kangasta ostin pienen pätkän, joka sopii ajatuksiini tilkkupeitosta. Olin aika pettynyt kun en löytänyt mitään. Taitaa mennä verkkokauppatilauksiin. Jonkun blogista bongasin FabricWorm-kaupan, jonne lähtee kyllä tilaus.

Tänään käytiin taas katsomassa heppoja. Tällä kertaa ne olivat PALJON isompia kuin lauantaina. Kyllä oli pieni taas ihan tohkeissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti