maanantai 22. maaliskuuta 2010

Retki maalle ja maalia

Tehtiin lauantaina retki ystäväni luokse maalle. Otimme neiti J:n kanssa mukaamme ystäväni M:n ja hänen 2,5 v tyttärensä V:n. Pikkuiset olivat ihan intona jo toistensa seurasta, saati kun oli koiranpentuja, kissa, heppoja ja pupuja! Yksin olisin ollut vatsani kanssa ihan pulassa, mutta M sai juosta sitten senkin edessä ulkona lasten perässä, ettei ihan miten päin vain menty itsekseen eläinten sekaan. Minä nauroin ja seisoin kameran kanssa mukana :) Molemmat tytöt ovat tottuneita eläimiin ja nämä eläimet lapsiin. Enemmänkin joutuu harjoitella sitä, että ei vain voi aina suin päin rynnätä kaikkien eläinten luokse. Melko hyvin on iskostunut päähän jo näinkin pienelle se, että pitää aloittaa rauhallisesti aikuisen kanssa eläimeen tutustuminen. Tässä onkin hyvä kuva, jossa neiti J itse antaa ensin käden nuuhkittavaksi.

Tässä kuvassa näkyy hienosti masu (harmaan takin alla) ja neiti J sylissäni ja shetlanninponi nuuhkimassa neiti J:n kättä. Koitinitse kättä venyttämällä saada kuvaa aikaiseksi..

Makkarin maalaus aloitettiin vihdoin. Tuntuu, että on monta päivää mennyt, ettei ole ehditty aloittaa koko homaa ja saattaa sitä loppuun. Nyt sunnuntaina isännän klanssa kuitenkin aloitimme homman. Tietty loppui maali kesken! Tänään töistä päin isäntä hakee lisää ja saadaa homma hoidettua loppuun. Nyt on kuitenkin teipit ja muut suojat vielä paikallaan. Väri on yllättävän vaaleanpunainen. Ei se paha ole, mutta ajatuksena oli enemmän hiekanruskea sävy. Testailin sitä niissä erivalolaatikoissa ja yritin jahkailla, että on varmasti oikea. Huone menee kuitenkin sitten ISON remontin siihen vaiheeseen päästessä -uusiksi. Siitä tulee keittiön jatke, ruokailutila.

Tässä tuleva väri.
raskausjuttuja sen verran, että taas vaihteeksi kävin lääkärissä. Kohdunkaula on alkanut avautua. Koko ajan enemmän tulee vihlontaa ja paineen tunnetta alaspäin. Mä alan olla ihan valmis jo synnyttämään...

Aloin miettiä tuota Buzzador-hommaa tuon edellisen kirjoituksen jälkeen. Alkoi ottaa päähän koko homma. Kivahan se on saada tuotteita testattavaksi, mutta ei ole ihan mun homma, että bloggaisin (mainostaisin ilmaiseksi) jostain tuotteesta vain sillä, että sain purkillisen sitä ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti