torstai 4. maaliskuuta 2010

Visio lähempänä toteutumistaan :)

Tilasin Fannyn nettikaupasta pukuhuoneen ulko-oven ikkunaan tällaisen verhon:
 
Sain idean tähän jonkun blogista. Valitettavasti en laittanut sitä mitenkään talteen, kenen blogista idean sain... Olin niin innoissani menossa tilaamaan, että unohdin. Jos tuo ei loppujen lopuksi sovi pukuhuoneeseen, niin mitoiltaan verho käy myös tuulikaapin ja eteisen väliseen lasioveen.
Lisäksi tilasin tämän kellon:

 
Ajatuksena on saada raikas ja ehkä ripaus välimerihenkisyyttä tilaan. Hakusessa on parhaillaan juuri sopiva rottinkisohva. Sen pitää olla vaalean vähän harmahtavan sävyistä. Mietinnässä on kovasti yhdelle seinälle tuleva puolipaneelin yläpuolelle tuleva tapetti. Tila on koko naisuutenaan muutoin valkoinen-tumman harmaa (tumman harmaa kivilaattalattia) ja jotain pehmeyttä haluan saada. Kovasti kiinnostaa Sandbergin tapeteista nämä vaihtoehdot:
 

tai
  
Beige voisi tuoda enemmän pehmeyttä. Mietin jo muutakin kuin ruutukuviota, mutta luulen, että tuo antaa kuitenkin enemmän vaihtoehtoja jatkossa muuttaa pienellä sisustustyyliä kuin esim ornamenttikuvioinen saati kukat.

Voi kun odotan, että pääsen laittamaan alakertaa valmiiksi! Isäntä on ollut kovin kiireinen töidensäkin kanssa ja kotiin tultuaan joutunut auttaa minua muissa askareissa, joita en ole pystynyt tekemään. Ihana mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti