tiistai 2. maaliskuuta 2010

Päiväkahveja ja jussipaitaa

Nyt on vuorossa Robert Pauligin Viipurin sekoitus.
 
En ole kovin paljoa heidän paahtamiaan kahveja ostellut eikä tehnyt kyllä vaikutusta. Hinta noin 4 € pussi. Odotin jotain persoonallista makua tai jotain, mikä tekisi tästä jotenkin omanlaisensa. Olin kovin pettynyt siihen, että taas maistui kovin vahvasti palanut ja hiiltynyt maku. Ei pääse itse kahvin ominaisuudet juurikaan esiin. Kokeilin sekoittaa tätäkin Pauligin Tummaan Presidenttiin, niin toimii fifty-fifty meiningillä. En kyllä taida enää ostaa. Kokeilen heidän vaniljakahviaan jossain vaiheessa. Osassa maustetuissa on vaan niinkeinotekoinen aromi, että ei ole ollut houkutteena ykkösenä. Sekoitettuna toimivat yleensä parhaiten. Mutta en siis suosittele vieraille pelkästään tätä kahvina tarjottavaksi, enkä kyllä halua jatkossa pilata kahvinautintoani valmistamalla kahviani pelkästään tästä. Pussi on visuaalisesti minusta houkutteleva.

Harmittaa muuten, että olen rikkonut jo monta viinilasiani.
  
Lasit ovat Stockan Casa sarjaa, joista pidän kovasti. Ovat vaan niin ohuita. Tosin hyvän viinilasin kuuluukin olla ohutta laadukasta lasia. Tämän jalka katkesi, kun pidin siitä kiinni maljaosaa kiillottaessani. Kolme on mennyt rikki astianpesukoneessa, kun laitoin ne liian lähelle toisiaan.

Olen kerännyt jo vuosia Pentikin Vanilja-sarjaa. Kummitätini on ostanut minulle milloin miksikin lahjaksi aika kasan niitä. Nyt sain tällaisen kulhon näillä täytettynä :)

 
Minusta nuo Vaniljat ovat edelleen kauniita.

Käsitöiden puolella tulossa on tilaustyönä eräälle parsonrussellinterrierityttöselle Jussi-paita. Siitä seuraavalla kerralla kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti